onsdag 11. april 2012

Hjemme hos i Moss.

Rune er min bror, og han er gift med Tina. De bor i et søtt lite hus i Moss.  Paret har veldig sans for detaljer, og hele huset er fylt av små tablåer som innbyr til knipsing. Her deler jeg noen av det jeg knipset fra det sjarmerende huset.



mandag 9. april 2012

Påskesyssel

 
Vi har en litt ruskete, gammel kjellerbod i huset vårt. Eller...den er egentlig en søt gammel matbod, men  det hoper seg liksom opp litt med esker og ting vi ikke bruker så ofte der. Men tingen er at jeg har lenge tenkt på det slitte, vakre betonggulvet i grønne og lyseblå nyanser... Sett potensialet og fundert på hva jeg kunne gjøre for å dra det frem i lyset..



Så nå har jeg hatt et lite fotostylingprosjekt gående der nede for meg selv, og i påsken fikk jeg øvd meg litt på å lage stilleben. Jeg synes det gamle og slitte gulvet gjør en god jobb som backdrop for både kopper og kar såvel som bøker og accessoirer. Dette er et lite utvalg av bildene jeg knipset. Og noen fant også veien til Fargerike og Elle Interiørs konkurranse med tema Grønn.



Etter noen engasjerte timer med åling, styling, kryping og knipsing i kjelleren kom jeg omsider opp i lyset igjen. Frossen og sulten, bare for å oppdage at buksa var like grønnskjoldete som gulvet, og de nye hvite joggeskoene mine... Ja, de var et kapittel for seg selv. Men hva ofrer man ikke for muligheten for et bra bilde? Og kjenner ikke du også til den beruselsen følelsen av å bli så inspirert og inni ditt eget prosjekt at man helt glemmer tid og sted?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...